Vizos į Kiniją

Informuojame, jog ketinantiems vykti į Kiniją yra reikalinga Kinijos viza. Norimo tipo vizos į Kiniją reikalavimus bei kainą tikslinkitės prie konkretaus vizos tipo skiltyse apačioje bei artimiausiame mūsų biure.

Bendrosios pastabos:

  • Nuo 2018 07 24 d. kiekvienas asmuo, norintis gauti Kinijos vizą, privalės atvykti į konsulatą ir palikti biometrinius duomenis (t.y.  pirštų antspaudus). Konsulatas dirba tik antradieniais ir ketvirtadieniais nuo 9:00 iki 11:00 val., tad atvykti bus galima tik iš anksto užsiregistravus. Vizos gavimu rekomenduojame rūpintis iš anksto, o lėktuvo bilietus pirkti tik gavus vizą;
  • Nepilnamečiams (t. y. asmenims iki 18 m.) yra reikalingi papildomi dokumentai: gimimo liudijimo kopija, abiejų tėvų pasų kopijos, tėvų santuokos liudijimo kopija (jei išsiskyrę - ištuokos liudijimo kopija), notaro patvirtinto leidimo vaikui išvykti į užsienį kopija;
  • Lietuvos Respublikos piliečiams, vykstantiems tranzitu į trečiąją šalį per tam tikrus Kinijos tarptautinius oro uostus ir turintiems galiojantį kelionės dokumentą, lėktuvo bilietą bei leidimą vykti į paskirties valstybę, taikomas 72 valandų arba 144 valandų bevizis režimas;
  • Kai keliaujama naudojantis 72 valandų beviziu tranzitu, būtina turėti kelionės bilietus, kurie aiškiai įrodo, kad keliaujama tranzitu į trečiąją šalį (bilietai su grįžimu į kilmės šalį nėra laikomi tranzito bilietais);
  • Būtinai atkreipkite dėmesį į vizos galiojimą laiką. Pasilikimas šalyje ilgiau nei galioja viza gali būti baudžiamas pinigine bauda ir / ar sulaikymu, ir / ar deportacija. Ši rizika taip pat atsiranda, kai yra pažeidžiami įstatymai ir dirbama nelegaliai arba dirbama, naudojantis ne darbo paskirties viza;
  • Be vizos į Kiniją gali vykti tik diplomatinių pasų savininkai (ne daugiau kaip 90 d. per 180 d. laikotarpį) ir tarnybinių pasų savininkai (ne daugiau kaip 30 d. nuo įvažiavimo dienos).
  • Vizų kainos bei pagaminimo terminai gali kisti, dėl konkrečios kainos ir terminų teiraukitės info@ziptravel.lt arba tel. 8-700 55525.


Turistinė Kinijos viza LR piliečiams

VIZOS TIPAS

FORMINIMO TERMINAS

KAINA EUR

Vienkartinė iki 90 d. (šalyje galima išbūti iki 30 d.) 3-4 D.D.

135

Vienkartinė iki 90 d. (šalyje galima išbūti iki 30 d.) 7-8 D.D. 

110

Dvikartinė iki 180 d. (šalyje galima išbūti iki 2x30 d.) 3-4 D.D. 

145

Dvikartinė iki 180 d. (šalyje galima išbūti iki 2x30 d.) 7-8 D.D. 

125



           Reikalingi dokumentai :
  • Pasas, galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos; 
  • 1 spalvota nuotrauka (35x45 mm); 
  • Skrydžio bilietų rezervacijos kopija; 
  • Viešbučio rezervacijos kopija; 
  • Draudimo polisas kelionės laikotarpiui; 
  • Anketiniai duomenys; 
  • Papildomai: nurodyti vieną šeimos narį ar giminaitį (motiną, tėvą, brolį, seserį) į kurį būtų galima kreiptis nelaimės atveju Kinijoje (vardus ir pavardes, kontaktinio telefono numerį, elektroninio pašto adresą, namų adresą, darbovietės adresą ir užimamas pareigas). Jeigu asmuo yra buvęs Kinijoje, tuomet reikalinga informacija, kada paskutinį kartą buvo.Taip pat nurodyti kokiose šalyse yra buvęs per paskutinius vienerius metus. Nurodyti žmogaus šeimyninę padėtį. Jeigu vedęs ar ištekėjusi, reikalinga: sutuoktinio vardas ir pavardė (mergautinė pavardė) bei gimimo data. Reikalinga nurodyti tikslų adresą, kur apsistos Kinijoje. Jeigu pas fizinį asmenį, tuomet nurodyti to žmogaus vardą, pavardę, adresą ir telefoną.

Vizų kainos bei pagaminimo terminai gali kisti, dėl konkrečios kainos ir terminų teiraukitės info@ziptravel.lt arba tel. 8-700 55525.

 
Verslo Kinijos viza LR piliečiams

VIZOS TIPAS

FORMINIMO TERMINAS

KAINA EUR

Daugkartinė iki 6 mėn. (vieno įvažiavimo metu šalyje galima išbūti iki 30 d.)  3-4 D.D. 

208

 7-8 D.D. 

178

Daugkartinė iki 12 mėn. (vieno įvažiavimo metu šalyje galima išbūti iki 30 d.)  3-4 D.D. 

226

 7-8 D.D. 

199

 

           Reikalingi dokumentai :
  • Pasas, galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos; 
  • 1 spalvota nuotrauka (35x45 mm); 
  • Skrydžio bilietų rezervacijos kopija; 
  • Viešbučio rezervacijos kopija; 
  • Senos, pasibaigusios vizos kopija; 
  • Pažyma iš darbovietės anglų kalba;
  • Kinijos įmonės, į kurią vykstama, registracijos pažymėjimo kopija;
  • Kvietimas iš Kinijos įmonės, į kurią vykstate;
  • Anketiniai duomenys; 
  • Draudimo polisas kelionės laikotarpiui.

Vizų kainos bei pagaminimo terminai gali kisti, dėl konkrečios kainos ir terminų teiraukitės info@ziptravel.lt arba tel. 8-700 55525.



Turite klausimų? Susisiekite su mumis!


Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį

Tik patys geriausi savaitiniai pasiūlymai, jokio spamo, lengvas atsisakymas