Leidimas į Kanadą

Bendrosios pastabos:
  • Nuo 2016 m. kovo 15 d. prieš vykstant į Kanadą yra privaloma gauti eTA leidimą. Visi Lietuvos Respublikos piliečiai, atvykstantys oro transportu (išskyrus turinčius Permanent Resident statusą Kanadoje), turi turėti elektroninį patvirtinimą, suteikiantį teisę keliauti į Kanadą.
  • Elektroninis patvirtinimas keliauti į Kanadą galioja iki 5 metų.
  • Kanados vizos nereikia tiems Lietuvos Respublikos piliečiams, kurie į Kanadą vyksta turistiniais tikslais ir ne ilgesniam kaip 180 dienų laikotarpiui.
  • Kanados vizos reikia Lietuvos Respublikos piliečiams, vykstantiems į Kanadą ilgesniam kaip 180 dienų laikotarpiui, vykstantiems studijuoti arba darbo tikslais.


Leidimas į Kanadą LR piliečiams

VIZOS TIPAS

 FORMINIMO TERMINAS

KAINA EUR

Daugkartinis turistinis leidimas iki 5 metų iki 1 D.D. 16

Reikalingi dokumentai:
  • biometrinis pasas arba jo kopija 
  • anketiniai duomenys


Turite klausimų? Susisiekite su mumis!


Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį

Tik patys geriausi savaitiniai pasiūlymai, jokio spamo, lengvas atsisakymas