Vizos į PAR

Informuojame, jog ketinantiems vykti į PAR yra reikalinga viza į Afriką. Vizos reikalavimus bei kainą tikslinkitės artimiausiame mūsų biure.
 
Bendrosios pastabos:
  • Lietuvos Respublikos piliečiams viza į PAR yra reikalinga. Dėl išsamesnės vizos į Afriką  informacijos bei reikiamų dokumentų kreiptis į artimiausią mūsų biurą Vilniuje arba Kaune. Padėsime suforminti turistinę, verslo, privačią bei konferencijų vizą į Afriką. Afrikos viza forminama iki 14 d. d.
  • Nuo 2014 m. nepilnamečiui, keliaujančiam su abiem tėvais, PAR pareigūnams turi būti pateiktas nepilnamečio gimimo liudijimas, kuriame būtų įrašyta informacija apie tėvus (Unabridged Birth Certificate). Lietuvos Respublikos išduodami gimimo liudijimai atitinka šį reikalavimą;
  • Nepilnamečiui keliaujant tik su vienu iš tėvų, be minėto gimimo liudijimo, turi būti pateiktas kartu nekeliaujančio tėvo / motinos notaro patvirtintas sutikimas bei paso kopija. Sutikimas turi būti ne senesnis kaip 4 mėn. su vertimu į anglų kalbą;
  • Nepilnamečiui, keliaujančiam tik su vienu iš tėvų, kai tėvai yra išsituokę arba niekada nebuvo susituokę, bet gyvena atskirai, be gimimo liudijimo, turi būti pateiktas teismo sprendimas su vertimu į anglų kalbą, kuriuo vaiko globa suteikiama kartu keliaujančiam tėvui;
  • Nepilnamečiui, keliaujančiam su vienu iš tėvų, kai kitas yra miręs, be vaiko gimimo liudijimo turi būti pateikiamas ir mirusiojo tėvo / motinos mirties liudijimas.

Vizų kainos bei pagaminimo terminai gali kisti, dėl konkrečios kainos ir terminų teiraukitės info@ziptravel.lt arba tel. 8-700 55525.



PAR turistinė viza LR piliečiams

VIZOS TIPAS

FORMINIMO TERMINAS 

KAINA EUR

 Turistinė vienkartinė iki 3 mėn. 20 D.D. ir ilgiau  115

            Papildomos išlaidos:
  • Dokumentų siuntimas į ambasadą - 160 Eur

           Reikalingi dokumentai:

  • Pasas, kuriame būtų ne mažiau kaip 2 laisvi puslapiai vizų skyriuje. Pasas turi galioti ne trumpiau kaip 6 mėn. po išvykimo iš PAR. Pasas nesuplėšytas, neapdraskytas ir pan.;
  • Dvi spalvotos nuotraukos ( 35 x 45 mm);
  • Pažyma iš banko apie turimas lėšas (paskutinių 3 mėn išrašas apie pinigų “judėjimą” sąskaitoje anglų kalba);
  • Pažyma iš darbovietės (anglų kalba);
  • Viešbučio rezervacijos kopija arba iškvietimas (jei kviečia privatus asmuo, tai papildomai reikalinga kviečiančiojo asmens dokumentų kopija. Kvietimas turi būti patvirtintas PAR policijos); 
  • Aviabilietų rezervacijos kopija;
  • Medicininių išlaidų draudimas anglų kalba; 
  • Prašymas/aiškinamasis raštas ambasadai;
  • Anketiniai duomenys.

PASTABA: kartais vizos įforminimo procesas gali užtrukti iki mėnesio, ar kiek ilgiau.

Vizų kainos bei pagaminimo terminai gali kisti, dėl konkrečios kainos ir terminų teiraukitės info@ziptravel.lt arba tel. 8-700 55525.



Turite klausimų? Susisiekite su mumis!


Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį

Tik patys geriausi savaitiniai pasiūlymai, jokio spamo, lengvas atsisakymas