Vizos į Tailandą

Informuojame, jog ketinantiems vykti į Tailandą yra reikalinga Tailando viza. Norimo tipo vizos į Tailandą  reikalavimus bei kainą tikslinkitės prie konkretaus vizos tipo skiltyse apačioje bei artimiausiame mūsų biure.
 
Bendrosios pastabos:
  • Trumpalaikiam buvimui Lietuvos Respublikos piliečiams vizos nereikia. Lietuvos piliečiai turizmo tikslais Tailande be vizos gali būti 30 dienų.
  • Nuo 2015 m. lapkričio 13 d. įvedama daugkartinė turistinė Tailando viza, leidžianti į šalį įvažiuoti norimą kiekį kartų pusės metų bėgyje ir kiekvieno įvažiavimo metu išbūti šalyje ne ilgiau kaip 60 dienų.  Įsigaliojus šios kategorijos vizai dvikartinės ir trikartinės Tailando vizos nebebus išduodamos. Vienkartinė Tailando viza lieka galioti.
  • Dokumentai paštu nepriimami ir netvarkomi. Dokumentus galima pateikti per kelionių agentūrą, išskyrus atvejus, kai vizos prašymo metu asmuo gyvena ne Lietuvoje.
  • Konsulatas turi teisę prašyti pateikti papildomus dokumentus, patvirtinančius kelionės tikslą.
  • Vaikams pildomos tos pačios formos ir galioja tie patys mokesčiai kaip suaugusiems. Mažamečių vaikų anketose pasirašo abu tėvai (arba pateikiami papildomi dokumentai).
  • Vizų kainos bei pagaminimo terminai gali kisti, dėl konkrečios kainos ir terminų teiraukitės info@ziptravel.lt arba tel. 8-700 55525.


Turistinė Tailando viza LR piliečiams

VIZOS TIPAS

FORMINIMO TERMINAS

KAINA EUR

Vienkartinė iki 60 d.  7 D.D. 55
Daugkartinė iki 6 mėn.
7 D.D. 180

Turistinei vizai reikalingi dokumentai:

  • Pasas (galiojimo laikas ne trumpesnis kaip 6 mėn. nuo įvažiavimo į šalį dienos);
  • Užpildyta prašymo forma;
  • 1 spalvota nuotrauka (daryta ne seniau kaip prieš 6 mėn., 4,5 cm x 3,5 cm);
  • Lėktuvo bilietų kopija (su grįžimu atgal arba išvykimu į kitą šalį, bent pirmam įvažiavimui į šalį);
  • Viešbučio rezervacijos kopija (bent pirmam įvažiavimui);
  • Patvirtinimas iš banko, kad sąskaitoje yra bent 5000 EUR lėšų (tik daugkartinėms).

Vizų kainos bei pagaminimo terminai gali kisti, dėl konkrečios kainos ir terminų teiraukitės info@ziptravel.lt arba tel. 8-700 55525.

Verslo Tailando viza LR piliečiams

VIZOS TIPAS

FORMINIMO TERMINAS

KAINA EUR

Vienkartinė 3 mėn. po vizos išdavimo 7 D.D. 114
Daugkartinė 12 mėn. po vizos išdavimo 7 D.D 632

Reikalingi dokumentai:

  • Pasas;
  • 2 spalvotos nuotraukos 3,5x4,5 cm;
  • Anketiniai duomenys.

Vizų kainos bei pagaminimo terminai gali kisti, dėl konkrečios kainos ir terminų teiraukitės info@ziptravel.lt arba tel. 8-700 55525.

Studentiška Tailando viza LR piliečiams

VIZOS TIPAS

FORMINIMO TERMINAS

KAINA EUR

Vienkartinė 3 mėn. 7 D.D. 114
Vienakrtinė stažuotėms 3 mėn. 7 D.D 114

Reikalingi dokumentai:

  • Pasas;
  • 2 spalvotos nuotraukos 3,5x4,5 cm;
  • Anketiniai duomenys.

Vizų kainos bei pagaminimo terminai gali kisti, dėl konkrečios kainos ir terminų teiraukitės info@ziptravel.lt arba tel. 8-700 55525.

Metinė Tailando viza LR piliečiams

VIZOS TIPAS

FORMINIMO TERMINAS

KAINA EUR

Daugkartinė 12 mėn. po vizos išdavimo
7 D.D. 632

Reikalingi dokumentai:

  • Pasas;
  • 2 spalvotos nuotraukos 3,5x4,5 cm;
  • Anketiniai duomenys

Vizų kainos bei pagaminimo terminai gali kisti, dėl konkrečios kainos ir terminų teiraukitės info@ziptravel.lt arba tel. 8-700 55525.

Žiniasklaidos ir filmų Tailando viza

VIZOS TIPAS

FORMINIMO TERMINAS

KAINA EUR

Vienkartinė 3 mėn. po išdavimo
7 D.D. 114

Reikalingi dokumentai:

  • Pasas;
  • 2 spalvotos nuotraukos 3,5x4,5 cm;
  • Anketiniai duomenys

Vizų kainos bei pagaminimo terminai gali kisti, dėl konkrečios kainos ir terminų teiraukitės info@ziptravel.lt arba tel. 8-700 55525.



Turite klausimų? Susisiekite su mumis!


Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį

Tik patys geriausi savaitiniai pasiūlymai, jokio spamo, lengvas atsisakymas